Tandarts-team update

Naast de bekende gezichten van Anne de Winter en Iris Hartog zijn er wat wijzigingen in de tandarts-bezetting opgetreden.

Helaas heeft tandarts Nienke Edam na een lange periode van afwezigheid door persoonlijke omstandigheden besloten haar werkzame leven anders in te gaan delen en komt ze om die reden niet meer terug in de praktijk. Heel erg jammer, maar we wensen Nienke het allerbeste in haar verdere carrière.

We hebben sinds september 2022 een nieuwe tandarts in ons team: Gisella Olivares Arteaga is een zeer ervaren tandarts die voor de liefde haar moederland Peru verlaten heeft. Na een intensief traject aan de Universiteit van Amsterdam om aan alle Nederlandse eisen te kunnen voldoen, beoefent zij de tandheelkunde inmiddels alweer 17 jaar in Nederland. Zij komt ons team op dinsdag en vrijdag versterken.

Tot slot is oude bekende Marijn Swart weer terug bij ons op de maandag. Fijn dat het team is uitgebreid, want nu kunnen we eindelijk onze wachtlijst wegwerken en weer nieuwe patiënten aannemen! Tot ziens Bij Anne

Publicatiedatum: 02-09-2022


Terug naar overzicht