Tandarts-team update – Tandartspraktijk Bij Anne – Alkmaar

Tandarts-team update

Naast de bekende gezichten van Anne de Winter en Iris Hartog zijn er wat wijzigingen in de tandarts-bezetting opgetreden.

Helaas heeft tandarts Nienke Edam na een lange periode van afwezigheid door persoonlijke omstandigheden besloten haar werkzame leven anders in te gaan delen en komt ze om die reden niet meer terug in de praktijk. Heel erg jammer, maar we wensen Nienke het allerbeste in haar verdere carrière. De tijdelijke vervanging door Mariëlle loopt in september af, dus het was tijd om een extra tandarts voor de lange termijn te zoeken.

We verwelkomen per 6 september een nieuwe tandarts in ons team. Gisella Olivares Arteaga is een zeer ervaren tandarts die voor de liefde haar moederland Peru verlaten heeft. Na een intensief traject aan de Universiteit van Amsterdam om aan alle Nederlandse eisen te kunnen voldoen, beoefent zij de tandheelkunde inmiddels alweer 17 jaar in Nederland. Zij komt ons team op dinsdag en vrijdag versterken.

Tot slot komt oude bekende Marijn Swart weer terug bij ons op de maandag, omdat haar plannen een eigen praktijk over te nemen toch langer op zich laten wachten. Fijn dat het team is uitgebreid, want nu kunnen we eindelijk onze wachtlijst wegwerken en weer nieuwe patiënten aannemen! Tot ziens Bij Anne

Publicatiedatum: 02-09-2022


Terug naar overzicht