Vacatures – Tandartspraktijk Bij Anne – Alkmaar

Vacatures

VACATURE TANDARTS-ASSISTENTE VOOR 2-3 DAGEN

Vacature tandarts-assistente per januari voor 16,5- 24,75 uur

Vacature: Vanwege uitbreiding van ons team met een extra tandarts zijn we per januari op zoek naar een enthousiaste, communicatieve en representatieve (preventie)assistent voor dinsdags en vrijdags en eventueel ook de donderdag. Functie-eisen: een (bijna) afgeronde relevantie opleiding, goede beheersing van het Nederlands

Functieomschrijving:  assisteren aan de stoel, maar daarnaast ook afspraken maken bij de balie, sterilisatie-werkzaamheden, foto’s maken, omloop en telefoon opnemen. En indien bevoegd ook preventie-werkzaamheden maar hier ligt niet de nadruk op.

Salaris:  We werken met de KNMT arbeidsvoorwaardenregeling en bijbehorende salarisschalen.

Over ons: Je komt terecht in een hecht en fijn team waarbij elkaar helpen echt voorop staat. Bij de praktijk zijn vier tandartsen, twee mondhygiënistes, vijf (preventie)assistentes en een balie assistent werkzaam en er zijn drie behandelkamers. Ons uitgangspunt is dat voorkomen beter is dan genezen. We doen dan ook veel aan preventie. Het is ons doel dat iedereen ontspannen en lachend de tandarts kan bezoeken. De praktijk bevindt zich in de wijk Bergermeer in Alkmaar op vijf minuten afstand van het station.

Nieuwsgierig geworden? Stuur je cv en brief tav Anne de Winter naar ons op per mail.

tandartspraktijk@bijanne.com